- Advertisement -
Inici Clubs i Associacions Futbol a Santa Cristina d'Aro Club Esportiu CRISTINENC

Futbol a Santa Cristina d’Aro Club Esportiu CRISTINENC

Parlem amb el Coordinador Sr. Juan Francisco Gómez "Pini"

• CLUB
Neix a Sta. Cristina d’Aro com una fusió entre el Cristinenc (anteriorment CREC) i el nou club (C.E. Cristinenc). Aquest any hem intentat fe un nou club junt amb el Llagostera Costa-Brava, però en ser aquest últim una S.A., la llei ens marcava que havíem de buscar un club sense ànim de lucre. Estem buscant una manera de legalitzar-lo, però hauríem de ser una fundació, i això ens costa 30.000 €.

OBJECTIUS
Que els nens de Santa Cristina d’Aro puguin jugar a futbol. De vegades nens de poblacions veïnes s’hi apunten amb nosaltres i estem encantats de tenir-los aquí.

QUANTITAT D’ASSOCIATS
Pràcticament no en tenim. L’Ajuntament és qui ens aporta el finançament principal, instal·lacions, i cessions d’espais com el bar durant els últims dos anys, la piscina i pagant els socorristes per poder avançar. El bar ara sortirà a subhasta i intentarem assumir el cost per poder-ho explotar en benefici del club. Els col·laboradors molts cops som els que fem la feina oculta per poder tirar això endavant.

COM US HA AFECTAT LA PANDÈMIA?
Nosaltres abans de la Covid-19 no teníem equip. Trobar nens en una població petita com la nostra no és senzill, però ens movem per escoles de les rodalies fent publicitat perquè s’hi apuntin. Vàrem fer un sistema d’entrenament gratuït entre els nens del poble durant el confinament comarcal. Sense competició, els va servir per avançar en tècnica i això s’ha traduït en tenir més mainada aquest any. Es va arribar a un acord de filiació amb el Llagostera a canvi de cedir-los el nostre camp per entrenar, però no va arribar a bon port i vàrem quedar sense equip.

HEU REBUT ALGUN TIPUS D’AJUT?
L’Ajuntament ens ajuda com abans he explicat. Subvencions pròpiament dites, comparat amb pobles veïns més grans, no podem competir per raons òbvies. Però almenys el Consistori es fa càrrec de totes les despeses. Hi han altres despeses lligades, per exemple, els honoraris dels àrbitres. Un partit del primer equip costa de mitja uns 170 €, això ho trèiem dels ingressos del bar. Els desplaçaments els fem amb cotxes particulars, pares o avis dels jugadors que s’ofereixen i això ens evita altres despeses. Aquest any només podem optar a subvenció pel primer equip perquè l’any passat només vàrem tenir aquest equip. La Federació dona uns 400 € anuals per club.

• QUINES SON LES VOSTRES NECESSITATS?
Principalment tenir nens que en definitiva son qui donen vida al club. Després, persones que donin suport, sigui econòmic o col·laborant ajudant a les tasques del club. Esperem omplir el camp de publicitat, que seria una de les bones coses per ajudar a la marxa del club. També ens faria falta un encarregat de les instal·lacions. Actualment nosaltres mateixos ens encarreguem de la neteja i conservació del recinte.

ALGUNA REFLEXIÓ FINAL?
Res, repetir tot el que he dit abans. Esperar aficionats, com més millor, i empreses que es publicitin per poder tirar endavant el club.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS