Inici Actualitat PLATJA D’ARO ESCENARI DE LA NOVA VolCAT EL 5 I 6 DE...

PLATJA D’ARO ESCENARI DE LA NOVA VolCAT EL 5 I 6 DE FEBRER DE 2022.

S’hi espera la participació de 500 ciclistes, entre professionals i amateurs

La nova VolCAT Platja d’Aro, que es farà del 5 al 6 de febrer de l’any vinent, serà la primera prova del calendari internacional amb punts UCI, en una temporada que es preveu molt intensa. La previsió és que prop de 500 ciclistes, entre professionals i amateurs, participin en aquesta primera edició de la prova, que aprofitarà les singularitats del territori de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per a plantejar-hi dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Serà la primera de les tres cites VolCAT 2022, que es desenvoluparà en un marc incomparable per a la pràctica de la BTT, amb bosc mediterrani en una població coneguda pel seu compromís amb l’esport com és Platja d’Aro. Dues apassionants etapes en format Cross Country amb sortida i arribada a la localitat, amb una zona de pàdoc privilegiada i amb tots els serveis per a corredors i acompanyant al centre de la vila. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al portal platjadaro.volcatbtt.com

La primera serà una etapa de 41 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades que propiciaran els atacs dels ciclistes favorits a adjudicar-se la victòria. I la segona jornada afrontarà un circuit de 41 quilòmetres i 700 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

El dijous 28 d’octubre s’ha fet la presentació de la cursa a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. L’alcalde del municipi, Maurici Jiménez, ha destacat l’alt nivell esportiu que es preveu en una prova que referma el compromís amb l’esport de Platja d’Aro, que té en el seu Pla Estratègic de Turisme l’objectiu de portar proves de nivell internacional com la VolCAT. De la seva banda, el regidor d’Esports, Pedro Torres, ha posat l’accent en el fet que el municipi podrà acollir a centenars de visitants que vindran per seguir unes curses que seran de referència al calendari internacional del BTT.

Finalment, el director de la nova prova, Albert Balcells, ha subratllat els valors de la marca VolCAT, una de les més antigues d’Europa en el món del ciclisme, i que porta en el seu ADN l’exitosa fórmula de combinar l’alta competició, amb la participació dels millors ciclistes del món, amb la d’esportistes amateurs que troben en aquest tipus de curses l’escenari ideal per a gaudir plenament de la seva afició.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

Aparadora’m: l’Ajuntament engega una prova pilot en diversos locals comercials buits per dinamitzar el comerç de la ciutat

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha engegat una campanya que, sota el nom d’Aparadora’m, pretén condicionar els aparadors de diversos locals...

Més de 400 alumnes participen a les classes d’educació viària a Cassà

Aquests dies s'estan fent classes d'educació viària a les diferents escoles i a l'Institut de Cassà. Un agent de...

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes i desmantellen una plantació de marihuana en un habitatge a Cassà

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Girona amb la col·laboració...

Nova edició del ‘Temps d’uriços’ de Sant Feliu de Guíxols

Aquest any torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del ‘Temps d’uriços’. La campanya gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament i...

COMENTARIS