Inici Actualitat PLATJA D’ARO ESCENARI DE LA NOVA VolCAT EL 5 I 6 DE...

PLATJA D’ARO ESCENARI DE LA NOVA VolCAT EL 5 I 6 DE FEBRER DE 2022.

S’hi espera la participació de 500 ciclistes, entre professionals i amateurs

La nova VolCAT Platja d’Aro, que es farà del 5 al 6 de febrer de l’any vinent, serà la primera prova del calendari internacional amb punts UCI, en una temporada que es preveu molt intensa. La previsió és que prop de 500 ciclistes, entre professionals i amateurs, participin en aquesta primera edició de la prova, que aprofitarà les singularitats del territori de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per a plantejar-hi dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Serà la primera de les tres cites VolCAT 2022, que es desenvoluparà en un marc incomparable per a la pràctica de la BTT, amb bosc mediterrani en una població coneguda pel seu compromís amb l’esport com és Platja d’Aro. Dues apassionants etapes en format Cross Country amb sortida i arribada a la localitat, amb una zona de pàdoc privilegiada i amb tots els serveis per a corredors i acompanyant al centre de la vila. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al portal platjadaro.volcatbtt.com

La primera serà una etapa de 41 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades que propiciaran els atacs dels ciclistes favorits a adjudicar-se la victòria. I la segona jornada afrontarà un circuit de 41 quilòmetres i 700 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

El dijous 28 d’octubre s’ha fet la presentació de la cursa a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. L’alcalde del municipi, Maurici Jiménez, ha destacat l’alt nivell esportiu que es preveu en una prova que referma el compromís amb l’esport de Platja d’Aro, que té en el seu Pla Estratègic de Turisme l’objectiu de portar proves de nivell internacional com la VolCAT. De la seva banda, el regidor d’Esports, Pedro Torres, ha posat l’accent en el fet que el municipi podrà acollir a centenars de visitants que vindran per seguir unes curses que seran de referència al calendari internacional del BTT.

Finalment, el director de la nova prova, Albert Balcells, ha subratllat els valors de la marca VolCAT, una de les més antigues d’Europa en el món del ciclisme, i que porta en el seu ADN l’exitosa fórmula de combinar l’alta competició, amb la participació dels millors ciclistes del món, amb la d’esportistes amateurs que troben en aquest tipus de curses l’escenari ideal per a gaudir plenament de la seva afició.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

L’Antic Hospital acull una exposició fotogràfica de Valentí Fargnoli

Centenars d'espais culturals d'arreu del món treuen múscul, la setmana del 14 al 22 de maig, amb motiu de la Diada dels...

Els metges gironins premien els doctors Sans i Beltran i el servei de neurologia del Trueta i Santa Caterina

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) ha lliurat aquesta tarda els setens premis Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica en un acte...

Bericaldista! Una nova pel·lícula de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols

Tal com ens té acostumats per aquestes dates l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols es prepara per estrenar una nova producció...

La segona Jornada de Turisme Inclusiu introdueix una ponència dedicada a l’autisme

Santa Cristina d'Aro ha acollit aquest dimecres al matí, la segona edició de la Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà. Durant...

COMENTARIS