- Advertisement -
Inici Actualitat 33a FESTA DE LA CERVESA A PLATJA D’ARO DEL 8 AL 12...

33a FESTA DE LA CERVESA A PLATJA D’ARO DEL 8 AL 12 D’OCTUBRE

També Jornades Europees de Patrimoni, Dia Mundial dels Ocells i Ioga de tardor

33a FESTA DE LA CERVESA A PLATJA D’ARO DEL 8 AL 12 D’OCTUBRE AMB UNA OFERTA DE 30 VARIETATS NACIONALS, INTERNCIONALS I ARTESANALS

Platja d’Aro recupera la Festa de la Cervesa, després de la suspensió de l’any passat arran de la pandèmia de la COVID-19. La seva 33a edició es desenvoluparà del 8 al 12 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari, davant del Palau d’Esports i Congressos. S’hi podran tastar una trentena de marques i varietat nacionals, internacionals i artesanals, i també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per altres especialitats pròpies de cada establiment participant: Don Quijote, La Riera i Zsa-Zsa, Mesón El Asador, El Foc i Las Delícias, que tindran preus unificats per als productes més habituals. En cada vetllada hi haurà animació musical temàtica de la mà de Disco Mòbil Platja d’Aro.

Com és habitual des de 1987, es podrà adquirir la característica gerra commemorativa de ceràmica (6 euros) i malgrat que cal tornar a utilitzar gots d’un sol ús per raons sanitàries (en l’edició de 2019 eren tots reutilitzables), seran de material biodegradable. També s’ha adaptat l’accés al recinte, enguany encerclat i amb entrada i sortida per l’Av. Doctor Fleming (davant dels Supermercat Spar). Com sempre és gratuït, però ara limitat a 850 persones, i no es podrà consumir a les barres i es canvien les llargues fileres de taules úniques per una distribució més extensa i per això es dobla la superfície del recinte. La inauguració serà divendres 8 d’octubre (21 h) amb la tradicional Punxada del Primer Barril. Organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Plata d’Aro i S’Agaró, l’horari d’obertura serà de 12.30 a 01 h (excepte diumenge i dimarts fins 23 h).

Alhora durant el cap de setmana es podrà gaudir de diverses propostes. Dissabte 9 d’octubre (8.30 h) a les cales de tramuntana de Platja d’Aro, sessió de tardor de Desperta els teus sentits: ioga integral a racons amb encant amb la sortida del sol per connectar emocions i natura, despertar el cos i relaxar la ment, tot descobrint indrets singulars. No cal experiència prèvia, però sí dur roba còmoda, aigua i estora de ioga. Places limitades, amb reserva prèvia (2 euros, destinats a finalitats socials) al portal entrades.platjadaro.com (propera cita: dissabte 23 d’octubre, desperta entre pins i roques). També dissabte celebració de les Jornades Europees de Patrimoni 2021 amb una visita guiada gratuïta al Camí de Ronda de S’Agaró (16 h), en una nova oportunitat per descobrir l’únic itinerari de caràcter arquitectònic de la Costa Brava, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la combinació que ofereix la urbanització de ciutat-jardí mediterrani de S’Agaró Vell d‘estil noucentista a tocar del mar. Cal necessàriament reserva prèvia (visitesguiades@platjadaro.com).

L’endemà diumenge 10 d’octubre (10-14 h) celebració del Dia Mundial dels Ocells al Parc dels Estanys de Platja d’Aro -on hi fan estada fins a 250 espècies fan estada al llarg de l’any de la mà del Grup de Natura Sterna amb activitats gratuïtes per a totes les edats, algunes de lliures (exposicions, tallers infantils, observació, zones eco-friendly i de coneixement científic) i d’altres de guiades (vista amb guiada amb ornitòlegs i botànics, i mostra d’anellament científic, observació d’ocells…). Alhora s’hi podrà veure l’exposició d’escultura de gran format  a cel obert, Petjades II de Santiago Gimeno.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS