Inici Actualitat Nou diari de cultura, amb una àmplia programació que portarà més de...

Nou diari de cultura, amb una àmplia programació que portarà més de 50 actes culturals

El nou format de la publicació ens retorna a la nostàlgia d’un temps precovid, on teníem tantes activitats on triar per gaudir del teatre, la música en directe o l’art sense restriccions que no pensàvem que un dia això ho trobaríem a faltar.

El diari ens fa un recorregut per tota la programació cultural del trimestre, amb més de 50 cites amb la vida lúdica i el plaer d’alimentar els sentits.

En les seves pàgines descobrirem el nou cicle de Jazz, plat fort que estrena una programació de concerts i xerrades de jazz i músiques improvisades. El Jazzà comença el 17 d’octubre i oferirà un concert cada mes a les Golfes de Can Trinxeria, on l’espai es convertirà en un autèntic club de jazz. Cada concert tindrà com a pròleg una xerrada amb els artistes, una oportunitat per viure el jazz en directe a un escenari molt especial.

Les Nits de la Coma tornen amb programació quinzenal de l’octubre a l’abril. El cicle de Cafè Teatre començarà la sisena temporada d’espectacles amb una proposta que barreja diferents disciplines des del clown fins als monòlegs, els contes o les titelles per adults entre altres. Aquesta temporada també comptarà amb un espectacle d’Isabela Méndez, una artista amb visibilitat reduïda que aportarà una nova dimensió a les representacions de les Golfes de Can Trinxeria.

Les cançons de tradició oral tenen el seu espai al “Càntut”, aquest projecte que va començar al 2012 per difondre el patrimoni musical de tradició oral ja s’ha consolidat com una de les cites més esperades, el festival fa reviure el cançoner tradicional i compta amb molt seguiment popular, que ha hagut d’esperar dos anys per tornar a Cassà després del parèntesi de la pandèmia.

Pel que fa a la literatura, trobarem el vermut i la llimonada de lletres, propostes fresques per lletraferits  a més dels clubs de lectura per totes les edats o una proposta pels més petits, el Biblionadons.

El cinema ens acompanyarà de la mà del Cineclub Vuitimig i el Cicle Gaudí amb 10 sessions a la Sala Centre Recreatiu, destaquem la projecció d’un documental al mes, amb creadors locals que ens presentaran els Homes de Fum. També s’hi programaran pel·lícules per tota la família i una projecció que reivindica la figura de Segundo Chomón com a pioner dels efectes especials i l’animació al cinema.

Finalment hi trobarem les diferents exposicions temporals a Can Trinxeria, el cicle de conferències organitzades per l’arxiu “I després de la Guerra, què?”, les jornades d’educació i família i els tallers d’art que completen un ampli catàleg d’activitats culturals.

Una programació valenta, amb l’esperit de recuperar la vida cultural i en definitiva alimentar la salut intel·lectual tan necessària  com escassa en els darrers temps.   

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

DARRERA EXPOSICIÓ DE L’ANY AL CASTELL DE BENEDORIENS DE CASTELL D’ARO AMB UNA COL.LECTIVA D’ARTISTES LOCALS DE L’1 D’OCTUBRE AL 27 DE NOVEMBRE

Inauguració de la mostra i presentació del catàleg commemoratiu dissabte 1 d’octubre Darrera exposició de l’any a les sales...

Edicte d’aprovació de la modificació (actualització de preus) d’un projecte d’obres Expedient núm. 66102021000016 / aps

Expedient núm. 66102021000016 / aps Edicte d’aprovació de la modificació (actualització de preus) d’un projecte d’obres

L’OPERATIU D’ESTIU 2022 DE LA POLICIA LOCAL DE CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ REALITZA 4.000 ACTUACIONS ENTRE EL 23 DE JUNY I L’11...

Es redueix el nombre de robatoris tant a domicilis com en establiments comercials Un cop finalitzat l’operatiu especial d’estiu...

Èxit de convocatòria al segon Festival “D’Aquí” de Sant Feliu de Guíxols

El Festival aposta pel talent de casa, i tots els participants (música, gastronomia, comerç) han de ser de Sant FeliuTots els dies,...

COMENTARIS