Inici Actualitat PROCÈS PARTICIPATIU CIUTADÀ PER ESCOLLIR ELS NOMS DEL NOU EQUIPAMENT SOCIOCULTURAL

PROCÈS PARTICIPATIU CIUTADÀ PER ESCOLLIR ELS NOMS DEL NOU EQUIPAMENT SOCIOCULTURAL

DE CASTELL D’ARO I LA SEVA SALA POLIVALENT

L’elecció final es coneixerà en el mateix moment de la inauguració primers de 2022

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, preveu l’estrena per a primers de l’any 2022 del nou equipament sociocultural de Castell d’Aro, que donarà servei tant a la vila com al conjunt de tot municipi, oferint usos d’hotel d’entitats, sala cultural polivalent i centre cívic. El nou espai s’ha gestat a partir d’un extens procés de participació ciutadana, en la definició tant del seu programa funcional com també del reglament de funcionament. Seguint aquest plantejament, el consistori proposa que també que el nom de l’equipament com a conjunt i de la seva sala cultural polivalent siguin escollits a través de la participació de la ciutadania.

Com a primera fase, del 20 de setembre al 17 d’octubre de 2021 es poden proposar noms per als dos espais, que caldrà identificar encapçalats amb els mots Espai i Sala, respectivament. Pot presentar-ho la ciutadania a títol individual o col·lectiu, entitats incloses en el Registre Municipal d’Entitats i grups escolars dels centres educatius del municipi. Es poden fer un màxim de 2 propostes per espai (els grups escolars 1 i 1). Es pot presentar en línia al portal Decidim impulsat per la Diputació de Girona o presencialment amb butlleta en paper a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro i Platja d’Aro, Oficina de Turisme o Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, Biblioteca Mercè Rodoreda i Ca La Generosa de S’Agaró (seu de Correos i Televisió Costa Brava).

Les propostes han de respondre a alguna característica, data o esdeveniment relacionat amb la història, identitat o elements singulars de Castell d’Aro. Si inclouen noms personals es descartaran els que facin esment a persones vives o que no disposin del consentiment dels seus representats legals. També poden ser propostes que generin un vincle amb la vila, que promocionen valors associats a les activitats o serveis de l’equipament (i sempre cal vetllar perquè no generin duplicitats, similituds o confusió). En una segona fase, una Comissió Tècnica farà la valoració de les propostes i en seleccionarà 3 per a cada espai. En formaran part les regidores d’Acció Territorial i de Dinamització Comunitària, 2 representants del moviment associatiu de Castell d’Aro i 2 de la comunitat educativa de l’Escola Vall d’Aro (un del claustre de mestres i l’altre de l’AMPA). La votació final -també en línia o amb butlletes- per a empadronats al municipi majors de 14 anys, serà a partir del 13 de desembre de 2021 i fins al dia abans de la inauguració oficial de l’equipament. D’aquesta manera, el resultat final es farà públic en el transcurs de la jornada inaugural del nou espai.

Simultàniament en aquest procés, també fins al 17 d’octubre d’enguany s’està desenvolupament la votació final de la tercera edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament entre 15 propostes. Poden participar-hi els empadronats al municipi abans de l’1 de juliol d’enguany amb 14 anys complerts, i votar en línia o amb butlleta de paper, un màxim de tres opcions. El consistori hi destinarà 200.000 euros en matèria d’inversions (50.000 euros més que fins ara), i se n’executaran tantes com sigui possible dins aquesta partida, seguint l’ordre de més a menys votades.

Cuadro de texto: Gabinet d’Alcaldia • Unitat de Comunicació
T 972 804 205 • comunicacio@platjadaro.com
www.platjadaro.com • ciutada.platjadaro.com

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

Artiflora de Platja d’Aro revalida el Premi d’Or de millor garden de l’Estat, Portugal i Andorra 2021

El passat 5 d’octubre, coincidint amb el 50è aniversari de la fira d’Iberflora a València, la fira per a professionals del sector...

Castell-Platja d’Aro participa en el programa 30 Plus que subvenciona la inserció laboral en el Baix Empordà

La sisena edició del Programa 30 Plus permetrà portar a terme 60 insercions laborals subvencionades en empreses del Baix Empordà. Això són...

L’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols, campiona d’Espanya de curricà coster

El passat 9 d’octubre, l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols va celebrar el XVI Campionat d’Espanya de Curricà Coster a la...

Ja tenim projecte guanyador dels pressupostos participatius

Aquesta proposta ha rebut el 33,7% de les votacions, un total de 310 vots. El cost del projecte,...

COMENTARIS