Inici Actualitat “UN VIATGE EN EL TEMPS” A CASTELL D’ARO DISSABTE 21 D’AGOST AMB...

“UN VIATGE EN EL TEMPS” A CASTELL D’ARO DISSABTE 21 D’AGOST AMB DIVERSES ACTIVITATS ALTERNATIVES AL MERCAT MEDIEVAL POSPOSAT FINS A L’ESTIU DE 2022

Taller de circ amb Los Herrerita i espectacle teatral The Tower amb la Companyia Traüt

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ha programat per al proper dissabte 21 d’agost diverses alternatives al tradicional Mercat Medieval de Castell d’Aro que fins l’estiu de 2019 durant 20 anys i de manera ininterrompuda s’havia celebrat a la vila el tercer cap de setmana d’agost i que aplegava fins a 20.000 visitants. Justament per evitar aglomeracions tant l’edició de 2020 com la d’enguany s’han suspès arran de la COVID-19, i es confia poder-lo organitzar l’estiu de 2022. Amb el títol Un viatge en el temps, recuperem l’essència medieval es proposen diverses activitats gratuïtes.

Hi haurà dues sessions (18 h i 19 h) del taller de circ de la Companyia Los Herrerita a la Plaça Lluís Companys: una proposta lúdica, divertida i participativa per a totes les edats amb trapezi, esfera d’equilibri, monocicle i malabars amb anelles, pilotes, bitlles, plat xinès o diàbolo. Tot seguit (20 h) a la Plaça Poeta Sitjar representació de l’espectacle The Tower amb la Companyia Traüt: teatre còmic gestual, amb música en directe, carregat de gags i situacions surrealistes per fer riure a tots els públics. Les dues propostes són gratuïtes, amb aforament limitat i reserva prèvia d’entrades que es poden obtenir a tothora al portal web http://entrades.platjadaro.com (24 h) o presencialment al Punt d’Informació Turística de l’Avinguda de  S’Agaró (10-14 h i 17-21 h).

També durant tot el cap de setmana es pot realitzar de manera autònoma i en qualsevol moment la gimcana familiar On és en Xalarí?El mecanisme és senzill: amb l’ajuda d’un plànol on hi ha descrites unes pistes enigmàtiques, cal buscar una dotzena de petites plaques amb la imatge del personatge, situades en espais emblemàtics de Castell d’Aro. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles que incorpora el planell. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi. La proposta també es pot realitzar tot l’any recollint els plànols a l’Oficina de Turisme o en diversos allotjaments i hi ha un global de tres itineraris, un per cada vila del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -amb més o menys pistes i amb itineraris curt, mitjà o llarg- i també tres tipus de regals, però el més preuat és el peluix d’en Xalarí.

El nucli antic de Castell d’Aro és un espai declarat Bé Nacional d’Interès Cultural gràcies al conjunt històric i medieval que formen els seus carrers, l’església, i sobretot el Castell de Benedormiens, baluard de la Vall d’Aro, documentat des de l’any 1041, i del que se’n conserva la part més antiga, del segle XII. Actualment és la seu de les sales municipals d’art, i tot coincidint amb aquest conjunt d’activitats també durant el cap de setmana es podrà visitar l’exposició pictòrica El lloc de l’absència de Joaquim Sancho, formada majoritàriament per olis sobre tela i alguna peça de guaix sobre paper Japó (11-13 h i 17-21 h, entrada lliure).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS