Inici Actualitat Societat LA COSTA BRAVA SOLIDARITY NIGHT RECAPTA 59.204€ EN BENEFICI DE L’AECC-CATALUNYA CONTRA...

LA COSTA BRAVA SOLIDARITY NIGHT RECAPTA 59.204€ EN BENEFICI DE L’AECC-CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER

 

El reconegut sopar de gala anual que organitza l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona en la Costa Brava, es va reinventar sota el nom Costa Brava Solidarity Night, reflectint així un nou concepte d’esdeveniment més sofisticat. La nit es va vestir de glamur gràcies a l’assistència de rostres coneguts com Mireia Canalda, model i influencer, i la seva parella, l’ex-nedador olímpic Felipe López, en qualitat de mestres de cerimònia. També hi van assistir la model Elsa Anka i diferents rostres del món de la moda com l’empresari Eduardo Sayas, CEO de l’agència Sight Management, el top model Margus Tomee o la dissenyadora Maite Gassó de Lola Casademunt.

La gala també va comptar amb el suport de diferents institucions públiques com l’Alcalde de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez, el subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon, i el suport de Diputació de Girona. Com a amfitriona de l’esdeveniment, es va comptar amb la Presidenta de l’AECC-Catalunya contra el Càncer a Girona, Isabel Alejandro, la que es va sentir especialment emocionada davant l’èxit d’aquesta primera edició.

La co-organització de l’esdeveniment, va ser realitzada pel reconegut relacions públiques Óscar Rosales de “El Rosers PR”, el qual va dissenyar un esdeveniment en un format elegant i sobri als jardins del S’Agaró Hotel. Els assistents van gaudir d’una vetllada agradable i segura, ja que per a l’organització de l’esdeveniment es van seguir uns escrupolosos protocols en matèria de sanitat i seguretat pel COVID-19. Per aquest motiu, tots els assistents van haver de presentar el seu certificat de vacunació o, en defecte d’això, l’AECC va habilitar un espai de control, on gràcies als Laboratoris Cerba, es van realitzar in-situ les corresponents proves de test d’antígens.

Aquesta èpica nit de la Costa Brava, va estar amenitzada per artistes com Tonia Richii i altres amics d’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona, com Pepe Llorens i el Dj Jimmy Casanovas.

La I edició de la Costa Brava Solidarity Night va comptar amb patrocinadors com: Centre Porsche Girona, Costa Brava Mediterranean Foods, Hipra, Tavil, Alzamora i Bodegues Ramón Bilbao, entre altres empreses. Gràcies a tots ells s’ha aconseguit que aquest esdeveniment sigui possible i que s’aconseguís recaptar una xifra superior als objectius i expectatives de l’entitat.

Els 59.204 euros recaptats aniran íntegrament destinats a eliminar les desigualtats i vulnerabilitat dels pacients de càncer i de les seves famílies, situació que s’ha vist agreujada arran de la pandèmia. Per a elles, l’entitat posa a la seva disposició professionals que ajudaran a les famílies durant tot el procés de la malaltia ajustant-se a les seves necessitats amb uns serveis que van des d’ajudes econòmiques, assistència jurídic-laboral, préstec de material ortoprotèsic o atenció a la vulnerabilitat, entre d’altres.

L’AECC-Catalunya contra el Càncer, 68 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’AECC-Catalunya contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

Forma part del seu ADN està al costat de les persones, pel que el seu treball s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant el procés de la malaltia si se li diagnostica; i millorar el seu futur amb l’impuls de la investigació oncològica.

En aquest sentit, a través de la seva Fundació Científica, l’AECC aglutina la demanda social d’investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d’investigació científica oncològica de qualitat. A dia d’avui, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: a Catalunya, ha invertit 28,8M€ en 106 projectes d’investigació.

L’AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d’investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. A Girona, l’AECC està estructurada en 38 delegacions locals, compta amb més de 178 persones voluntàries, 4.536 socis i sòcies i 14 professionals.

Durant el 2020, l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona ha atès 993 persones afectades per al malaltia. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

UN CONJUNT DE 49 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU 2022 DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Oferta amb guia local, familiars o teatralitzades amb reserva prèvia obligatòria La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell...

COMENTARIS