- Advertisement -
Inici Actualitat La Festa Major 2021 de Sant Feliu de Guíxols aconsegueix molt bona...

La Festa Major 2021 de Sant Feliu de Guíxols aconsegueix molt bona participació tot i la pluja

En aquest 2021, la Festa Major s’ha apropat una mica més al que era tradicional. En l’edició d’aquest any, han tornat les atraccions de la fira i també les parades dels brocanters, a més de mantenir-se els concerts i els castells de focs, que aquest any, com el passat, es varen poder veure des de casa.

Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’han fet tots els esforços per engegar la maquinària perquè aquestes activitats es poguessin tornar a dur a terme amb total seguretat: per la fira s’han creat dos espais perimetrats, als Jardins Juli Garreta i a l’aparcament de la carretera de Palamós, amb única entrada i sortida, per així controlar el flux d’assistents, a més de seguir amb les mesures sanitàries establertes, com ara l’aforament del 50%.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, ha explicat que s’han hagut “d’adaptar a les mesures Covid. Esperàvem que aquest any poguéssim fer les activitats d’una altra manera, però ens hem de regir per totes les recomanacions que es fan a nivell sanitari”.

Pel que fa als concerts de Festa Major, que han tingut lloc al Guíxols Arena, s’han portat a terme de la mateixa manera que l’any passat: entrades gratuïtes amb reserva de seient, control d’aforament i distàncies de seguretat. També s’ha posat a disposició dels assistents un bus llançadora gratuït que ha connectat la ciutat amb el Guíxols Arena.

Els ciutadans i visitants han pogut gaudir de propostes com les actuacions de Doctor PratsBuhos i Kharloss Selektah, a més d’activitats de la Colla Gegantera GanxonaPercussió Ganxona i l’Agrupació Amics de la Sardana. També ha tingut lloc la Gran Cantada de Cançó de Taverna, que de nou ha tornat a omplir l’espai amb les propostes de Josep Andújar ‘‘, Colla JacometTerra Endins i Peix Fregit. Les entrades als espectacles s’han esgotat en pràcticament totes les actuacions.

Durant algunes de les propostes en directe, la pluja ha fet acte de presència, provocant que els concerts de Di-Versiones i La Principal de la Bisbal haguessin d’acabar abans d’hora.

El darrer dia de Festa Major, el 4 d’agost, la pluja també ha estat present, tot i que, al final, s’han pogut fer totes les activitats previstes, tant el concert de Doctor Prats com els focs de cloenda i la fira. Els focs s’han llençat des de 3 espais diferenciats, per arribar al màxim de població: els sectors del Gaziel, Baldiri Reixach i Parc de les Eres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

TOLEDO, GESTIÓ IMMOBILIÀRIA, dona el seu suport publicitari a Ancora.cat

Toledo Gestió Immobiliària 1966, SL. neix fa més de 50 anys amb la vocació d'oferir un servei integral dins del sector immobiliari.Va...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ ESTRENA CAMPANYA COMERCIAL DE PRIMAVERA AMB LA POSSIBILITAT DE GUANYAR UN FIAT PANDA HÍBRID

Butlletes de participació amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits Amb l’arribada de l’època primaveral...

CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ RENOVA EL CONTRACTE D’ADJUCACIÓ DEL SERVEI D’ABASTAMENT D’AIGUA AMB AQUALIA PER ALS PROPERS 25 ANYS

En els primers 6 anys es realitzaran inversions de millora valorades en 7 milions d’euros L'Ajuntament de Castell d’Aro,...

L’associació Cocogat ha esterilitzat prop de 400 gats a Tossa en els darrers 3 anys

Les colònies felines de la població tenen quasi el 100% de gats esterilitzats gràcies a la col·laboració entre aquesta entitat...

COMENTARIS