Inici Actualitat El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva signen...

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva signen un Conveni de col·laboració en el marc del procés de selecció de personal pel nou Bonpreu

Avui dimarts 3 d’agost de 2021, el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Cassà de la Selva han signat un Conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment Bonpreu, que obrirà les seves portes en el municipi al darrer trimestre d’aquest any 2021.  

Aquest establiment serà el 8è del Grup a la comarca del Gironès juntament amb els Bonpreu que es troben a Salt, Girona, Llagostera i l’Esclat de Girona, el primer d’ells inaugurat a l’any 2000.

Aquest Conveni es fonamenta en la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

L’Ajuntament de Cassà de la Selva a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local compta amb el Servei Espai Feina, la borsa de treball municipal integrada per persones de Cassà de la Selva i poblacions de l’entorn.

Amb el servei Espai Feina,  l’Ajuntament ha col·laborat en el procés de cerca de personal, acompanyant la selecció de candidats i candidates per a l’obertura del nou establiment de Bon Preu a Cassà de la Selva.

El Grup Bon Preu tradicionalment ha  vetllat per un bon desenvolupament de la seva política de Recursos Humans, aplicant els principis de la Llei d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d’edat ni sexe.

L’establiment comptarà amb un equip d’aproximadament 37 persones: perfils de jornada completa, temps parcial, cap de setmana, així com de caràcter temporal. Les posicions vacants estan orientades a diferents perfils de professionals: zona de caixes, reposició (inclòs torn de nit) i donar servei a les diferents seccions de frescos de la botiga: fleca, fruita i verdura, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

Bon Preu ofereix contracte indefinit des del primer dia als seus treballadors i treballadores i actualment és considerada una de les empreses que generen més ocupació a Catalunya, amb una plantilla de més de 9.200 persones.

Sobre el nou Bonpreu de Cassà de la Selva

El nou establiment estarà situat a Pg. del Ferrocarril, cantonada c/ Germà Agustí. i comptarà amb una superfície d’uns 1.300m2 de sala de vendes. L’obertura està prevista pel 4t trimestre d’aquest 2021 i disposarà de més de 60 places d’aparcament, carregadors per a vehicles elèctrics i una millora de l’entorn.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de...

La Diputació de Girona subvenciona l’Ajuntament de Sant Feliu amb 8.900€ per lluitar contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebut una subvenció de 8.900€ de la Diputació de Girona per combatre la pobresa energètica....

Noves mesures antiCovid a partir de la matinada de dijous a divendres

El Govern elimina la limitació de la mobilitat nocturna, però prorroga set dies més la resta de mesures per contenir la Covid-19...

Enxampen dues persones amb productes farmacèutics obtinguts de manera fraudulenta

Els homes falsificaven receptes mèdiques per obtenir medicaments i aprofitaven la visita a l’establiment per furtar altres productes La...

COMENTARIS