Inici Actualitat La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre...

La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre emprenedoria i networking

La Santa acull aquest cap de setmana un dels grans moments de l’estiu: el primer esdeveniment presencial de networking que té lloc a nivell nacional després de la pandèmia de la mà de cinc ponents de reconeguda solvència internacional. Un acte a l’aire lliure, on empresaris, emprenedors i, en definitiva, qualsevol persona que vulgui assolir l’èxit assistiran a ponències sobre diferents temes relacionats amb l’emprenedoria i tindran l’oportunitat de fer networking en un escenari perfecte: a la fresca, amb bon ambient, bona companyia i els millors consells per part de les ments més brillants del món. Serà dissabte 24 de juliol a les 20 h a l’Escenari Big Las Palmeras.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que confirma la voluntat de La Santa d’ampliar la seva proposta i el seu compromís amb empresaris i emprenedors, és que els assistens en surtin amb un soci, una idea brillant, un possible inversor o un amic amb qui compartir interessos. Així doncs, l’esdeveniment tindrà dues parts diferenciades. D’una banda, les ponències dels cinc ponents de reconeguda trajectòria que compartiran els seus coneixements amb els assistents, i de l’altra una part dedicada al networking.

Els mestres de cerimònies d’aquest esdeveniment d’excepció, que converteix per un dia La Santa en un espai ple de talent, destinat a veure néixer i créixer les millors idees de mans de les ments més brillants, són cinc professionals de reconeguda solvència i prestigi internacional en els seus respectius àmbits:

Bruno Sanders
Expert en marketing digital, als seus 25 anys ha creat la seva pròpia empresa: Suprive, que factura 1,5 milions d’euros anuals. És autor del llibre Niñatos millonarios.

Euge Oller

Emprenedor i inversor. Fundador de Emprende Aprendiendo i Flash Libros, és un dels referents en emprenedoria i desenvolupament personal del món hispà. Va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Patrick Wind

Expert internacional en Facebook Ads, les seves campanyes són famoses arreu del món. També va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Xavi Esquerigüela

Expert i referent en Google i YT Ads. Fundador d’Ads & Roll.

Gonzalo Zahonero
Expert en inversions i fundador d’Inversoresdisruptivos.com. Centrarà la seva ponència en la inversió quantitativa, ja que des de 2016 ha desenvolupat el seu propi sistema d’inversions, amb el quan acosegueix millors resultats que la majoria d’inversionistes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Presentem el Projecte Rossinyol a Cassà

Aquest projecte de mentoria posa en contacte alumnat de la Universitat de Girona amb nois i noies de diferents cultures i contextos...

Sant Feliu dirà “NO” a les violències masclistes el proper 25N

Enguany la campanya s'amplia amb una visible col·lecció de plafons al carrer Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper...

En marxa el Pla de Sostenibilitat Turística que invertirà 1,2 milions d’euros a Tossa

Es signarà un conveni entre la Secretaría de Estado de Turismo del govern espanyol, el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i l'Ajuntament...

LA PROPOSTA “EL NAIXEMENT DE PLATJA D’ARO. EL MAR S’EMPASSA AL CASTELL” D’ALBERT LÓPEZ GUARDONADA AMB L’11è PREMI DE RECERCA LOCAL JORDI COMAS

S’anuncia nova modalitat per al Millor Treball de Recerca de Batxillerat sobre el municipi El projecte d’investigació, El naixement...

COMENTARIS