Inici Actualitat La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre...

La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre emprenedoria i networking

La Santa acull aquest cap de setmana un dels grans moments de l’estiu: el primer esdeveniment presencial de networking que té lloc a nivell nacional després de la pandèmia de la mà de cinc ponents de reconeguda solvència internacional. Un acte a l’aire lliure, on empresaris, emprenedors i, en definitiva, qualsevol persona que vulgui assolir l’èxit assistiran a ponències sobre diferents temes relacionats amb l’emprenedoria i tindran l’oportunitat de fer networking en un escenari perfecte: a la fresca, amb bon ambient, bona companyia i els millors consells per part de les ments més brillants del món. Serà dissabte 24 de juliol a les 20 h a l’Escenari Big Las Palmeras.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que confirma la voluntat de La Santa d’ampliar la seva proposta i el seu compromís amb empresaris i emprenedors, és que els assistens en surtin amb un soci, una idea brillant, un possible inversor o un amic amb qui compartir interessos. Així doncs, l’esdeveniment tindrà dues parts diferenciades. D’una banda, les ponències dels cinc ponents de reconeguda trajectòria que compartiran els seus coneixements amb els assistents, i de l’altra una part dedicada al networking.

Els mestres de cerimònies d’aquest esdeveniment d’excepció, que converteix per un dia La Santa en un espai ple de talent, destinat a veure néixer i créixer les millors idees de mans de les ments més brillants, són cinc professionals de reconeguda solvència i prestigi internacional en els seus respectius àmbits:

Bruno Sanders
Expert en marketing digital, als seus 25 anys ha creat la seva pròpia empresa: Suprive, que factura 1,5 milions d’euros anuals. És autor del llibre Niñatos millonarios.

Euge Oller

Emprenedor i inversor. Fundador de Emprende Aprendiendo i Flash Libros, és un dels referents en emprenedoria i desenvolupament personal del món hispà. Va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Patrick Wind

Expert internacional en Facebook Ads, les seves campanyes són famoses arreu del món. També va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Xavi Esquerigüela

Expert i referent en Google i YT Ads. Fundador d’Ads & Roll.

Gonzalo Zahonero
Expert en inversions i fundador d’Inversoresdisruptivos.com. Centrarà la seva ponència en la inversió quantitativa, ja que des de 2016 ha desenvolupat el seu propi sistema d’inversions, amb el quan acosegueix millors resultats que la majoria d’inversionistes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

PROGRAMA DE TALLERS, XERRADES I BICICLETADES DEL 16 AL 21 DE SETEMBRE EN MOTIU DE LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE 2021

Hi destaca l’activitat Vine a l’institut amb bicicleta el proper dimarts 21 de setembre L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja...

9è FESTISURF COSTA BRAVA DISSABTE 18 DE SETEMBRE A PLATJA D’ARO AMB LORD DIABOLIK, TIBURONA, LOS CAPITANES I DANI NEL•LO & LOS SAXOFONISTAS SALVAJES

Quatre concerts consecutius amb reserva prèvia d’entrades al Palau d’Esports i Congressos Novena edició del FestiSurf Costa Brava (www.festisurfcostabrava.com),...

Fira Patchwork a Sant Feliu de Guíxols

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat i farà costat a la Fira del Patchwork que organitza l’associació...

S’obren les inscripcions per a la Casa Lila 2021-2022

El funcionament de les activitats, grups i espais continuaran condicionats a l’evolució i la normativa vinculada a la pandèmia

COMENTARIS