Inici Actualitat La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre...

La Santa amplia la seva proposta amb un gran esdeveniment internacional sobre emprenedoria i networking

La Santa acull aquest cap de setmana un dels grans moments de l’estiu: el primer esdeveniment presencial de networking que té lloc a nivell nacional després de la pandèmia de la mà de cinc ponents de reconeguda solvència internacional. Un acte a l’aire lliure, on empresaris, emprenedors i, en definitiva, qualsevol persona que vulgui assolir l’èxit assistiran a ponències sobre diferents temes relacionats amb l’emprenedoria i tindran l’oportunitat de fer networking en un escenari perfecte: a la fresca, amb bon ambient, bona companyia i els millors consells per part de les ments més brillants del món. Serà dissabte 24 de juliol a les 20 h a l’Escenari Big Las Palmeras.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que confirma la voluntat de La Santa d’ampliar la seva proposta i el seu compromís amb empresaris i emprenedors, és que els assistens en surtin amb un soci, una idea brillant, un possible inversor o un amic amb qui compartir interessos. Així doncs, l’esdeveniment tindrà dues parts diferenciades. D’una banda, les ponències dels cinc ponents de reconeguda trajectòria que compartiran els seus coneixements amb els assistents, i de l’altra una part dedicada al networking.

Els mestres de cerimònies d’aquest esdeveniment d’excepció, que converteix per un dia La Santa en un espai ple de talent, destinat a veure néixer i créixer les millors idees de mans de les ments més brillants, són cinc professionals de reconeguda solvència i prestigi internacional en els seus respectius àmbits:

Bruno Sanders
Expert en marketing digital, als seus 25 anys ha creat la seva pròpia empresa: Suprive, que factura 1,5 milions d’euros anuals. És autor del llibre Niñatos millonarios.

Euge Oller

Emprenedor i inversor. Fundador de Emprende Aprendiendo i Flash Libros, és un dels referents en emprenedoria i desenvolupament personal del món hispà. Va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Patrick Wind

Expert internacional en Facebook Ads, les seves campanyes són famoses arreu del món. També va aparèixer a la prestigiosa llista Forbes 30 Under 30.

Xavi Esquerigüela

Expert i referent en Google i YT Ads. Fundador d’Ads & Roll.

Gonzalo Zahonero
Expert en inversions i fundador d’Inversoresdisruptivos.com. Centrarà la seva ponència en la inversió quantitativa, ja que des de 2016 ha desenvolupat el seu propi sistema d’inversions, amb el quan acosegueix millors resultats que la majoria d’inversionistes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

UN CONJUNT DE 49 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU 2022 DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Oferta amb guia local, familiars o teatralitzades amb reserva prèvia obligatòria La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell...

COMENTARIS