Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $output in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 1740

Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/tdb_menu.php on line 251

Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/tdb_menu.php on line 251

Deprecated: Required parameter $channel_that_passed follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp-booster/tagdiv-remote-http.php on line 124

Deprecated: Required parameter $channel follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp-booster/tagdiv-remote-http.php on line 146
Es presenta l’edició dels 50 anys de la regata “GuíxolsMedes” del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols | Àncora

Deprecated: Required parameter $channel_that_passed follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_remote_http.php on line 126

Deprecated: Required parameter $channel follows optional parameter $caller_id in /home/sal2020/www.ancora.cat/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_remote_http.php on line 148
- Publicitat -
Inici Actualitat Es presenta l'edició dels 50 anys de la regata "GuíxolsMedes" del Club...

Es presenta l’edició dels 50 anys de la regata “GuíxolsMedes” del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

Aquest dimarts 20 de juliol s’ha presentat la 50a edició de la GuíxolsMedes, la regata més antiga de Catalunya organitzada ininterrompudament i que l’11 i 12 de setembre d’aquest 2021 celebra la seva cinquantena edició.

Pel vicepresident del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Melcior Soler, “des del Club Nàutic estem molt honorats, no només per poder celebrar la cinquantena edició de la GuíxolsMedes sinó per haver aconseguit potenciar-la”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras, considera que la GuíxolsMedes “és un honor i un orgull per la ciutat comptar amb una entitat com el Club Nàutic Sant Feliu que genera tan bon nom amb iniciatives com la regata Guíxols Medes, que enguany serà una festa”.

La “GuíxolsMedes”, s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els darrers anys ha incorporat al seu nom el topònim de la ciutat. També són clau per la seva celebració els patrocinadors de la regata: Fundació Damm, Escola Nàutica Mediñà, Fast Mast, Punta Brava Sailing, Helena Jornet Finques i Metropol Nàuticas.

●        La regata

La Guíxols Medes és una regata de Creuer ORC que és puntuable pels Campionats de Catalunya de Solitaris, A2 i altura (Tripulació) que recorre 75 milles nàutiques entre Sant Feliu de Guíxols, la boia Odas, les Illes Medes i torna a Sant Feliu.

La sortida es farà el dissabte 11 de setembre de 2021 a les 12:00h i es farà una crida perquè tota la població pugui acompanyar els regatistes a la sortida des de la punta del moll, per celebrar aquesta important efemèride. Es pretén que, en aquesta edició de la Diada, aquesta activitat nàutica sigui un esdeveniment més de la festivitat.

Els guanyadors d’aquesta regata seran premiats amb nou lingots de plata: un quilo per al primer, mig quilo per al segon i un quart de quilo per al tercer de cada categoria. 

Tots els participants a la regata disposaran d’amarradors gratuïts els dies previs i posteriors a la celebració de la mateixa. A més, s’oferirà un menú especial per sopar al Tinglado el dia previ a l’inici de la regata així com un esmorzar al Tinglado abans de la reunió de patrons i la sortida de la regata, a banda d’un dinar popular el diumenge un cop finalitzi la prova pels armadors i la tripulació. Serà una iniciativa festiva, prèvia a l’entrega de guardons, que es farà a l’aire lliure i comptarà amb un sorteig de regals nàutics que es farà complint tots els protocols sanitaris.

●        El llibre commemoratiu

Per commemorar el mig segle de vida de la Regata i homenatjar-ne els participants, s’ha impulsat un llibre commemoratiu escrit pel navegant ganxó Lluís Sureda amb la col·laboració de l’historiador Daniel Pedrero que recull tota la informació de què es disposa sobre la història de la regata, les cròniques de la competició o l’historial de participants i guanyadors a més d’entrevistes i anècdotes dels navegants que hi han pres part al llarg de 50 anys.

El president del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Albert Rosés, destaca al pròleg del llibre que “des de la Junta Directiva del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols som conscients que tenim un preuat tresor entre les mans i que l’hem de cuidar perquè duri molts anys més i continuï sent un punt de trobada indiscutible per tots els amants de la vela”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

FOTO LLORCA TANCA PORTES DESPRÉS DE 40 ANYS

Martí Bota es jubila i no hi ha continuador per conservar l’activitat del servei Sempre sap greu quan algun...

El proper dissabte dia 23 de setembre a les 19 h presentem a la Casa Irla el llibre “Anatomia del Deep State espanyol” de Damià del Clot.

DISSABTE 23 DE SETEMBRE A LES 19 h  Anatomia del Deep State espanyol  Damià del Clot

Delirium vistarà Cassà de la Selva amb Joris Voorn, Enai, Edu Imbernon i activitats al municipi

El quart esdeveniment Delirium de la temporada se celebrarà a la Pineda Fosca de Cassà de la Selva. Presenta...

Pere Ayach ja és nou president de la Cambra de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha renovat el seu Ple en el decurs d’una sessió constitutiva celebrada aquest...

COMENTARIS