Inici Actualitat Agenda per la propera setmana a la Casa Irla

Agenda per la propera setmana a la Casa Irla

Comencem el divendres dia 28 de maig a les 19 h amb la pel·lícula “El llenguatge secret deles plantes. Converses vegetals en el Temps de Kali Yuga” del director Àlex Trincado i amb Pedro Burruezo de protagonista.A continuació debat obert a tothom per entendre cap a on camina la nostra espècie.

DIVENDRES 28 DE MAIG A LES 19 hEl llenguatge secret de les plantes.Converses vegetals en el temps de Kali Yuga
En la serva versió en castellà, seleccionada al Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona Suncine (secció no competitiva). Seleccionada al Festival de Cinema de Girona.Amb Álex Trincado, director i Pedro Burruezo, protagonista. A continuació debat obert a tothom per entendre cap a on camina la nostra espècie.
Un viatge cinematogràfic de retorn a l’harmonia amb la Natura i amb l’espiritualitatprofunda. Imatges, músiques i intertítols ens conviden a entendre com les plantes iels altres éssers vius anhelen que l’ésser humà torni a la seva essència primordial…Un film que ens recorda que no hi ha solucions tecnològiques als grans desafiamentsals què s’enfronta la Humanitat. Només el retorn a una concepció ecològica del mónnatural pot protegir l’ésser humà de si mateix…
“El llenguatge secret de les plantes” és un sender cap a la consciència i la via mar-cada per grans místics com Ibn A l’Arabi o San Juan de la Cruz. Viure intensament la Natura i l’espiritualitat més primigènia per renunciar als dogmes de la societat de masses, que ens han conduït a la destrucció. Un retorn, també, cap a l’interior d’un mateix, ja que ningú que no es conegui a si mateix pot realment arribar a conèixer l’ànima del món…

. Direcció i muntatge: Alex Trincado· Guió i música: Pedro Burruezo · Amb: Noé Larrosa, Pablo Parra, Francesc Quílez, Jordi     Ortega, Issa Parra, Ur Muru, Estrella Burruezo, Dolores Navarro, Ángeles Parra · Intertítols: Eric Peláez ·· Cartell: Javier Bolufer
· Agraïments: Finca Mascots, Granja Madre Selva Arbúcies· Escenes: St. Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro/Solius, Arbúcies
· Una producció de: Sotos Produccions/Assoc. La CamerataUna coproducció de l’entitat sense ànim de lucre Associació La Camerata/SotosProductionsDirecció i muntatge: Álex TrincadoProtagonista principal: Pedro BurruezoMúsica: Pedro BurruezoUbicacions: Sant Feliu de Guíxols, Solius, Arbúcies, etc.Duració: – 30 minuts, curt

Seguim el dissabte dia 29 de maig amb la presentació del llibre “Èxit. On tot comença” de Roger Pera.

DISSABTE 29 DE MAIG A LES 19 hÈxit. On tot començaRoger Pera
«El dissabte 25 de gener de 2014 hi havia programada funció de Germans de sang.A les 18.00 h. Es va anul·lar. […] es va anul·lar perquè jo, que representava el protagonista, no m’hi vaig presentar. […] No puc dir que aquesta fos una situació nova, perquè feia anys que estava enganxat a la cocaïna.»Roger Pera repassa la seva extensa carrera professional, des que amb 9 anys va iniciar-se en el teatre i el doblatge, i tots els èxits i elogis que va acumular fins que va estar a punt de perdre-ho tot. Escrit en un to directe i proper —a estones dramàtic, a estones còmic—, aquest llibre és també el relat sincer i honest de la seva lluita contra la droga.
«I sabeu què? El que us diré ara us sorprendrà: ESTIC AGRAÏT A TOT AIXÒ QUEM’HA PASSAT. I sí, he canviat. Hem retrobat el Roger. I m’he perdonat. Ho he aconseguit.»Amb textos de Jordi Basté, Ismael Abadal, Marta Pera, Pep Sala, Ricard Reguant iJoan Pera.

*Es mantindran totes les mesures sanitàries Covid-19

ENS VEIEM A CASA IRLA 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

9è DESEMBOCA ROCK’N’ROLL FESTIVAL DISSABTE 2 DE JULIOL A LA SALA POLIVALENT DE CASTELL D’ARO AMB LES RENCARDS, LOS MALINCHES, THE ODDBALLS I LES...

Quatre concerts gratuïts nocturns i l’endemà concert-vermut matinal amb Rusted Novena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival (www.desemboca.com), dissabte 2...

Llagostera i Cassà de la Selva estrenen el un nou cicle conjunt de música JAZZ C-65

Tindrà lloc els dies 8 i 22 de juliol amb les actuacions d'Àlex Cassanyes i Seven Sides, i al finalitzar les actuacions...

El 93% de les famílies amb fills a escoles públiques de Sant Feliu de Guíxols volen la jornada contínua

L'Ajuntament tornarà a demanar al Departament d'Educació que se'ls concedeixi per evitar "greuges comparatius" amb pobles propers L'Ajuntament de...

Se celebra el dia de l’Orgull LGBTI a Platja d’aro

Torna un any més la celebració del dia de l'Orgull LGBTIQ+ a Platja d'aro, aquest cop amb un seguit d'activitats variades per...

COMENTARIS