Inici Actualitat Comença la vacunació anti-Covid19 a l'edifici de l'antiga nau industrial Agglotap de...

Comença la vacunació anti-Covid19 a l’edifici de l’antiga nau industrial Agglotap de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dimarts 6 d’abril han començat les vacunacions contra la Covid19 pels majors de 80 anys al nou centre que l’Ajuntament de Sant Feliu ha adaptat en només quinze dies, i que es troba ubicat a l’edifici que ocupava l’antiga fàbrica Agglotap, al sector del Parc Central.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas explicava que aquest emplaçament “s’ha condicionat en un temps rècord, que no arriba a dues setmanes, passant de ser una nau abandonada a ser un centre de vacunació amb tota la normativa”. Motas s’ha mostrat  “molt content” de poder iniciar la vacunació en aquest espai.

S’ha triat aquest edifici ja que els requisits que es demanaven incloïen que havia de ser un espai cèntric, amb aparcament, una edificació amb prou espai per encabir-hi tota la logística i amb capacitat de 60 usuaris, amb zona d’espera, a més d’estar ben ventilat. L’alcalde ha volgut recordar que “ens vam comprometre a tenir-ho preparat en 15 dies”.

La directora del CAP de Sant Feliu de Guíxols, Loreley Vadillo, ha comentat que “hem començat per la gent que quedava per vacunar major de 80 anys” i que se seguirà gradualment vacunant la població que pertany a l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols (Sant Feliu, Castell/Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro), seguint els criteris establerts des de Salut.

Raquel Tena, Adjunta a la Direcció de l’Equip d’Atenció Primària, explica que el sistema de cita prèvia es manté com fins ara: “tota la gent que ve fins aquí ha estat trucada prèviament i tenen cita”.

La previsió és “acabar aquesta setmana amb aquest grup de majors de 80 anys, i començar amb els de 79 anys, seguir amb els de 78 i així anar fent enrere” per grups els grups d’edat als que pertoqui vacunar-se.

Loreley Vadillo destaca que “cal que la ciutadania estigui atenta a les trucades telefòniques, ja que anem trucant un per un a cada usuari”. També comenta que és important arribar a la vacunació a l’hora establerta, portar la targeta sanitària o algun document acreditatiu d’identificació i dur mascareta FPP2 o quirúrgica.

Pel que fa a l’entrada dels acompanyants, només els està permesa fins la porta del recinte. Les persones, un cop vacunades, han d’esperar asseguts durant 15 minuts a la sala d’espera per controlar que no hi hagi cap reacció.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

La Trailwalker 2022, una de les més dures dels últims anys

La Trailwalker va tornar a ser el centre d'atenció en l'àmbit esportiu a la província de Girona aquest cap de setmana. Una edició amb més de...

OLGA ANDRINO EXPOSA LA SEVA PROPOSTA “ABSÈNCIES I MULTITUDS” AL CASTELL DE BENEDORMIENS

Olga Andrino (Àvila, 1959) exposa el conjunt multidisciplinari Absències i multituds -dibuix, pintura, escultura i instal·lacions-, al Castell de Benedormiens de Castell...

Enxampen una banda de lladres de domicilis després de cometre tres robatoris en una nit a Platja d’Aro

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una banda de lladres de domicilis després de cometre tres robatoris  en una nit a Platja d'Aro. Es tracta...

L’Associació Turística Guixolenca atorgarà el guardó Porta Ferrada d’Or al periodista i cantautor ganxó Josep Andújar “Sé”

El proper dimecres, 1 de juny de 2022, a les 13:30 h. se celebrarà, als jardins de l'Hostal del Sol de Sant...

COMENTARIS