Inici Actualitat Activitats Sant Feliu de Guíxols de l'1 al 31 de març de...

Activitats Sant Feliu de Guíxols de l’1 al 31 de març de 2021

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual de la Covid-19. Per a consultes: Tel. 972 820051 (Oficina de Turisme) o www.visitguixols.com i www.guixols.cat

Activitat 8M *Dia Internacional de les Dones 2021: Caminem per la Igualtat (4a edició). Camina per la igualtat durant el mes de març i puja la teva fotografia amb el hashtag #caminemperlaigualtat. Recorda mantenir les mesures de seguretat. Organitza: SIAD.

Activitat 8M *Tallers d’Igualtat i relacions de parelles sanes als Instituts de SFG. Durant tot el mes de març. Organitza: SIAD.

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: igualtat@guixols.cat o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

Dilluns 1 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o info@urbansalut.com. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

Dimarts 2 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e igualtat@guixols.cat. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Grup de suport emocional per la Covid-19. Pautes i procediments per recuperar el benestar emocional. Dies: 2, 9, 16 i 23 de març. Horari: de 15.15h a 16.15h. A càrrec d’Anna Agustí Valls. Psicòloga SIAD. Apunta’t per mail a: psicologic@guixols.cat.

Divendres 5 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Concert: 1’59 Que van canviar la Història de la Música. Evandro Correa, Veu i Guitarra Lluís Subirana “Subí”, Contrabaix Xavi Molina Clarinet, Saxo i Percussió.  A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica escolamusica@guixols.cat. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes.

*Club de lectura de narrativa: La visita del médico de cámara, de Per Olov Enquist. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 20h a través de la plataforma de videoconferències Zoom.

Organitza: Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 6 de març

Ajornada *Presentació del llibre Ànima de Tramuntana. De Núria Esponella. Premi Prudenci Bertrana. A les 19 h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. Gratuït. Nova data: 5 de juny.

Dilluns 8 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o info@urbansalut.com. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

Dimarts 9 de març

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: igualtat@guixols.cat o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Grup de suport emocional per la Covid 19. Pautes i procediments per recuperar el benestar emocional. Dies: 2, 9, 16 i 23 de març. Horari: de 15.15h a 16.15h. A càrrec d’Anna Agustí Valls. Psicòloga SIAD. Apunta’t per mail a: psicologic@guixols.cat.

Activitat 8M *Quan el gènere comença a caminar: Formació sobre coeducació i perspectiva feminista. Adreçada al professorat d’Educació Primària de Sant Feliu de Guíxols. De 17 a 19h. Taller online. Les sessions estaran dirigides per una formadora de Candela (Acció Comunitària i Feminista, SCCL).

Dimecres 10 de març

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Tallers Nutricionistes “El Monstre de la Gula” (Gana emocional) i “Receptes saludables”. Horari: 15.15 a 16.30h. Formadora: Montserrat Maruny Deulofeu. Diplomada en Magisteri i Coach Nutricional-Esportiu.

Dijous 11 de març

Activitat 8M *Quan el gènere comença a caminar: Formació sobre coeducació i perspectiva feminista. Adreçada al professorat d’Educació Primària de Sant Feliu de Guíxols. De 17 a 19h. Taller online. Les sessions estaran dirigides per una formadora de Candela (Acció Comunitària i Feminista, SCCL).

Divendres 12 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Menuts: Descobreix El Kamishibai. Tati Cervià, Narració, Il·lustració, Textos i Cançons. A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica escolamusica@guixols.cat. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes.

Activitat 8M *Guíxols Escena Primavera 2021 – Obra de teatre A.K.A (Also Known As) amb la companyia Akateatro. Dramatúrgia: Daniel J. Meyer. Direcció: Montse Rodriguez Clusella. Intèrpret: Lluis Febrer. Durada: 1h 15 min. A les 20.30h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preus: entrada general 15€, entrada reduïda 10€. Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatre o codetickets.com. Més informació a www.guixols.cat/teatre.

Dissabte 13 de març

*VI Guíxols Cup. Vela Lleugera. ILCA: Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*FASE 2 – Interclubs Costa Brava Memorial Alzina. Interclubs. Creuer. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*XIV Trofeu Ganxó. Radiocontrol. IOM. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Ajornada *Inauguració de l’Exposició re-VERS d’Anna Vilarrúbias. A les 19h a la Casa Irla, c/Algavira 65-67. Nova data: 15 de maig.

Diumenge 14 de març

*VI Guíxols Cup. Vela Lleugera. ILCA: Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*FASE 2 – Interclubs Costa Brava Memorial Alzina. Interclubs. Creuer. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 15 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o info@urbansalut.com. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

Dimarts 16 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e igualtat@guixols.cat. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Grup de suport emocional per la Covid-19. Pautes i procediments per recuperar el benestar emocional. Dies: 2, 9, 16 i 23 de març. Horari: de 15.15h a 16.15h. A càrrec d’Anna Agustí Valls. Psicòloga SIAD. Apunta’t per mail a: psicologic@guixols.cat.

*Formació online ‘Planificació i gestió de la tresoreria’. Curset gratuït en línia de 9:15h a 11:15h. Organitza: Diputació de Girona. Col·labora: SAE (Guíxols Desenvolupament). Inscripcions a Formació en Xarxa.

Dimecres 17 de març

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Tallers Nutricionistes “El Monstre de la Gula” (Gana emocional) i “Receptes saludables”. Horari: 15.15 a 16.30h. Formadora: Montserrat Maruny Deulofeu. Diplomada en Magisteri i Coach Nutricional-Esportiu.

Dijous 18 de març

*Formació online ‘Planificació i gestió de la tresoreria’. Curset gratuït en línia de 9:15h a 11:15h. Organitza: Diputació de Girona. Col·labora: SAE (Guíxols Desenvolupament). Inscripcions a Formació en Xarxa.

Divendres 19 de març

*Xerrada de març (meteorologia). Xerrada. Creuer social. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Edu Música: Black or White. Xavi Molina, Ponent i Músic.  A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica escolamusica@guixols.cat. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes.

*Cicle Gaudí – Cinema: Terra de Telers. Director: Joan Frank. A les 20h al Monestir. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2×1, amb el carnet jove 3€. Les entrades s’han de comprar a través de guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 20 de març

*FASE 3 – Interclubs Costa Brava Memorial Albó. Interclubs. Creuer. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Activitat 8M *Club de Lectura Feminista Una Cambra pròpia i Matar l’àngel, de Virgina Woolf. A càrrec de Mita Casacuberta, doctora en filologia catalana i professora de la UDG. A les 12h. A través de la plataforma de videoconferència zoom. Si les condicions sanitàries ho permeten, es farà presencialment, amb aforament limitat i inscripció prèvia.

Diumenge 21 de març

*FASE 3 – Interclubs Costa Brava Memorial Albó. Interclubs. Creuer. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

*XVI Concurs de Teatre Amateur 2020 – 2021. Un joc perillós amb la companyia Onze al Teatre, de Sant Quirze del Vallès. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 8€. No hi haurà abonaments. Venda d’entrades només a la taquilla del teatre el mateix dia de la funció, d’11 a 13h i de 17 a 18h. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 22 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o info@urbansalut.com. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

Dimarts 23 de març

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: igualtat@guixols.cat o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Grup de suport emocional per la Covid-19. Pautes i procediments per recuperar el benestar emocional. Dies: 2, 9, 16 i 23 de març. Horari: de 15.15h a 16.15h. A càrrec d’Anna Agustí Valls. Psicòloga SIAD. Apunta’t per mail a: psicologic@guixols.cat.

Dimecres 24 de març

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Taller de Mindfulness. Els seus beneficis per l’estrès i l’ansietat, com es pot aplicar a la vida diària. Dies: 24 i 31 de març. Horari: De 15.15 a 16.30h. Formadora: Núria Pérez Deulofeu. Psicòloga clínica. Tots els tallers són gratuïts i en línia. Les places són limitades. Informació i inscripcions: igualtat@guixols.cat.

Dijous 25 de març

*Formació ‘Impulsa les teves vendes Online-Offline’. Curset gratuït en línia de 10h a 12h. Organitza: Diputació de Girona. Col·labora: SAE (Guíxols Desenvolupament). Inscripcions a Formació en Xarxa.

Divendres 26 de març

*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals. Concert: Con “Duende”. Mar Sánchez, Guitarra i Alejandro Escalera, Flauta.  A les 18.30h a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany, 23). Gratuït. Aforament limitat, cal reserva prèvia a l’adreça electrònica escolamusica@guixols.cat. Caldrà adjuntar nom complert i DNI dels assistents. Es reservaran un màxim de 2 entrades per persona. És obligatori l’ús de mascareta. L’Escola de Música es reserva el dret de modificar, per necessitats d’organització, els horaris, dates o actes anunciats i el d’anul·lar una activitat per causes imprevistes.

Dissabte 27 de març

*VI Guíxols Cup. Vela Lleugera. 420 i Europa. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Activitat 8M *Hora del conte: Petita & Gran, càrrec de Creixent amb Art. Què tenen a veure Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart i Agatha Christie? L’espectacle se centra a explicar la vida d’aquestes dones d’una forma divertida amb disfresses, música i art. A partir de 6 anys. A les 12h a l’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer. Aforament limitat. Espectacle gratuït amb reserva d’ entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

Diumenge 28 de març

*FASE 1 – Interclubs Costa Brava. Creuer. Organitza: Club Nàutic Sanr Feliu de Guíxols.

*XVI Concurs de Teatre Amateur 2020 – 2021. La importància de ser Frank amb la Companyia Teatre del Talión de Lleida. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 8€. No hi haurà abonaments. Venda d’entrades només a la taquilla del teatre el mateix dia de la funció, d’11 a 13h i de 17 a 18h. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dilluns 29 de març

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o info@urbansalut.com. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

Dimarts 30 de març

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e igualtat@guixols.cat. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. Atenció presencial els dimarts de 8 a 15h amb cita prèvia.

*Formació online ‘Comunicació eficaç’. Curset gratuït en línia d’11h a 13h. Organitza: Diputació de Girona. Col·labora: SAE (Guíxols Desenvolupament). Inscripcions a Formació en Xarxa.

Dimecres 31 de març

Activitat 8M *Tallers d’Autocura: Taller de Mindfulness. Els seus beneficis per l’estrés i l’ansietat, com es pot aplicar a la vida diària. Dies: 24 i 31 de març. Horari: De 15.15 a 16.30h. Formadora: Núria Pérez Deulofeu. Psicòloga clínica. Tots els tallers són gratuïts i en línia. Les places són limitades. Informació i inscripcions: igualtat@guixols.cat.

CURSOS

Cada dilluns

*Conversa en italià (virtual). De 17.45 a 18.45h. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: 972324057 i biblioteca@guixols.cat.

Cada dijous

*Conversa en anglès (virtual). De 15.30 a 16.30h. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 i biblioteca@guixols.cat.

Cada divendres

*Conversa en alemany (virtual). De 17.30 a 18.30h. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 i biblioteca@guixols.cat.

EXPOSICIONS:

*Josep Amat dialoga amb l’impressionisme. Col·lecció Carmen Thyssen. Edició única on-line, visitable a: www.espaicarmenthyssen.com.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).

Horaris: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 18 a 20h (a la tarda cal cita prèvia). Dissabtes d’11 a 13h i de 18 a 20h (a la tarda cal cita prèvia). Diumenge tancat. Per visites guiades cal reserva al telèfon 972320884. Preu entrada: 5,00€.

*Exposició col·lectiva dels centres educatius. Recull d’activitats realitzades pels centres educatius de Sant Feliu de Guíxols amb motiu del dia de les Dones 2021 i relacionat amb “Dona i Esport”. Podeu visualitzar-les en el Llibre Digital: https://apliense.xtec.cat/prestatgeria/b7870504 _3254/llibre/

*Costa Brava — Poble Nou. A La Nau Blau (c/Sant Isidre, 21) del 27 de març al 4 d’abril. Un grup d’11 pintors i escultors amb arrels a Sant Feliu de Guíxols exposa la seva obra a La Nau Blau en col·laboració amb 6 artistes de la Galeria Chez Xefo de Barcelona, molt relacionada amb el grup Estèsia. Un intercanvi amb diversitat d’estils i obres exposades i amb voluntat de cooperació entre artistes i galeries d’orígens i trajectòries diverses.

*La Penicil·lina catalana: 75 anys de l’obtenció de la Penicil·lina a Barcelona. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. Planta 1 – Espai del metge i la salut rural. A partir del 13 de març. Una exposició que posa en valor un fet tan important com poc conegut: fa setanta-cinc anys, un grup de científics cata­lans, amb el país devastat, va ser capaç de produir penicil·lina autòctona prou estable per ser utilitzada terapèuticament. Un fet que no és menor perquè vol dir que Catalunya era el primer país de l’Europa continental que assolia la fita.

*Camins de ronda. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. La Capella. A partir del 20 de març. Camins de ronda recrea i posa en valor la diversitat paisatgística i social de la xarxa de senders que ressegueix la costa catalana a partir d’un guió elaborat pel geògraf i fotògraf Rafael López-Monné (Tarragona, 1964). Posteriorment al seu pas pel Museu Marítim de Barcelona, l’exposició s’exhibeix als equipaments costaners que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. En aquesta ruta per la Xarxa, l’exposició incideix en les característiques específiques locals d’aquests senders i posa en valor el seu patrimoni costaner més proper.

HORARIS ANTIC HOSPITAL

-Fins el 27 de juny: Divendres de 17 a 20h.

Dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Diumenges i festius d’11 a14h.

-Setmana Santa (De l’1 al 5 d’abril): Dijous 1 de 17 a 20h.

Divendres 2 i dissabte 3 d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Diumenge 4 i dilluns 5 d’11 a 14h.

HORARIS MUSEU D’HISTÒRIA

*Monestir

De dilluns a divendres de 10 a 14.30 h.; dissabte de 10 h – 18 h.

Diumenges i festius de 10 h – 14 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Edicte d’aprovació definitiva d’un projecte d’obres

Expedient núm. 66102018000002 / aps Per acord de Ple, adoptat en la sessió del dia 26 de gener de...

Domini nord-americà en l’edició més internacional dela VolCAT Platja d’Aro

Una jornada on es decidia tot. Cames cansades del primer esforç de l´any. Haver-se recuperat era clau per rendir al màxim a...

Junts denúncia Motas al CAC per apropiació dels mitjans públics

La Llei reguladora de les bases del règim local i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya estableixen el principi de pluralisme, els drets de...

L’abocador de Solius actuarà com a planta de transferència

La Generalitat i els ajuntaments usuaris del dipòsit controlat de Solius han acordat que l'abocador passi a ser una planta de transferència,...

COMENTARIS