Inici Actualitat COSTA BRAVA HOTELS DE LUXE FA UNA APORTACIÓ DE 3.000 EUROS AL...

COSTA BRAVA HOTELS DE LUXE FA UNA APORTACIÓ DE 3.000 EUROS AL CENTRE DE DISTRIBUCIÓ D’ALIMENTS

Els 17 hotels integrants de l’associació Costa Brava Hotels de Luxe han entregat un xec per valor de 3.000 euros al Centre de Distribució d’Aliments, un servei que vetlla per a que les persones i famílies amb dificultats econòmiques puguin disposar d’una bàsica alimentació i higiene.

L’acte de lliurament s’ha celebrat aquest matí a Càrites Palafrugell, una de les entitats col·laboradores del Centre de Distribució d’Aliments. Aquest ha comptat amb la presència de Marissa Grassot, responsable de l’entitat, Dolors Puigdevall, directora de  Càrites Diocesana de Girona, i amb Xavier Rocas, president de Costa Brava Hotels de Luxe, que ha estat l’encarregat de fer l’entrega del xec.

Aquesta aportació, tot i haver-se realitzat a Càrites Palafrugell, està destinada genèricament als Centres de Distribució d’Aliments de les Comarques de Girona, i s’assignarà a la compra de productes bàsics (oli, llet, grana, arròs…) per a cobrir les necessitats de les persones amb dificultats econòmiques que, malauradament, han augmentat durant aquesta pandèmia.

L’aportació correspon a una de les accions que Costa Brava Hotels de Luxe fa anualment per atendre a la responsabilitat social corporativa dels membres de l’associació. En anys anteriors aquesta donació s’ha atorgat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació Som-Riures Sense Fronteres, l’Associació El Trampolí, la Fundació Astrid-21 i la Fundació TRESC.

Costa Brava Hotels de Luxe

L’origen del turisme a la Costa Brava es remunta a principis del passat segle XX. Des d’aleshores, l’oferta ha anat creixent progressivament. Per aquest motiu, els objectius principals de Costa Brava Hotels de Luxe són: agrupar una oferta hotelera de més qualitat, generar sinergies amb altres sectors de luxe (gastronomia, shopping, golf, cultura, etc.), facilitar l’accés a la informació sobre aquest segment de l’oferta hotelera, generar més satisfacció al client final i reforçar la imatge de marca del destí Costa Brava.

Centre de Distribució d’Aliments

El Centre de Distribució d’Aliments és un servei fruit d’un conveni entre diverses entitats i institucions públiques que garanteix les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene de persones i famílies amb greus dificultats econòmiques. El repartiment d’aliments es fa de manera equitativa, en funció del nombre d’adults i fills de cada família. Tanmateix, des del centre, ofereixen tallers i formació en alimentació saludable, economia domèstica i estratègies d’estalvi familiar per tal de millorar la seva situació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisment -

LO MÉS POPULAR

La VI Guíxols Cup de vela arrenca aquest cap de setmana a Sant Feliu

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer s’inicien a Sant Feliu les regates corresponents a la sisena edició de la Guíxols Cup...

Nou servei d’assessorament especialitzat a persones en risc de perdre el seu habitatge

El servei l’ofereixen conjuntament la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Agència de...

Comença la vacunació a majors de 80 anys i persones dependents al Centre Cívic Tueda

El Centre Cívic Tueda de Sant Feliu de Guíxols s’ha convertit en el primer centre de vacunació de Covid-19 per a la població general de...

Santa Cristina redueix l’edificabilitat en el nou POUM

El planejament compleix amb la sentència contra el POUM del 2008 i s'adapta a les exigències del PDU Costa Brava

COMENTARIS