- Advertisement -
Inici Oci i Cultura Cap de setmana d'activitats

Cap de setmana d’activitats

Nova edició de Platja d’Aro · La Botiga al Carrer divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 de setembre (10-21 h) amb algunes adaptacions per evitar aglomeracions: en alguns casos les promocions seran a l’interior del local i en d’altres caldrà fer el pagament dins el comerç; però s’identificarà visualment el centenar d’establiments participants amb un gran vinil als seus aparadors. Mesures necessàries que volen garantir igualment l’esperit de la proposta: oferir un ampli estoc de productes de primer nivell a preus immillorables (roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, llibres, objectes de regal i de la llar, etc.). També s’ofereixen diverses activitats infantils -màgia, pallassos, jocs gegants o maquillatge- amb les corresponents mesures de seguretat.

Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM) amb el suport d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que amb aquesta edició commemora 20 anys ininterromputs de l’activitat amb edicions d’hivern i d’estiu, i per celebrar-ho proposa un sorteig extraordinari amb la possibilitat de guanyar un únic premi que inclou una nit d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Bulevard i un menú gastronòmic al Restaurant Chiaramar per a dues persones i un val regal de 1.000 euros per bescanviar fins al 31 de desembre de 2020 en un mínim de 10 establiments participants a La Botiga al Carrer (amb un màxim de despesa de 100 euros en cadascun).

Per participar-hi cal seguir el perfil @empresaris_platjadaro a Instagram, realitzar una compra durant els tres dies de La Botiga al Carrer a qualsevol dels establiments participants, i fer-se una Selfie davant del comerç mostrant la bossa de la campanya i publicar-la abans de la mitjanit de diumenge 13 de setembre a les Stories etiquetant a la botiga i a l’ADEM conjuntament amb el Hastag #botigaalcarrerpda. No hi ha límit de publicacions, sempre que en cada establiment s’hi hagi adquirit algun producte. El guanyador/a es donarà a conèixer l’endemà, dilluns 14 de setembre i s’escollirà mitjançant un sorteig amb un programa aleatori entre tots els participants que complexin amb els requisits. Bases complertes al portal www.adem.cat

Demà divendres 11 de setembre (12 h) a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro commemoració de la Diada Nacional de Catalunya amb ofrena floral al l’antic president de la Generalitat republicana, parlaments dels diversos grups polítics municipals i acompanyament musical a càrrec de Jordi Ortega. Tot el cap de setmana Festa de Germanor del Ridaura amb diversos actes populars gratuïts i oberts a tothom a l’Av. Ridaura (aforament limitat amb cadires): tarda d’humor amb Sr. Barragán Show i els monòlegs de Joshua Tena i Sitofonk (divendres 11 de setembre); espectacle infantil The Ballon Show i música amb Gospel d’Aro i de The Country Revival Farmers (dissabte 12 de setembre); i els tres dies bateig de submarinisme amb Dossotaigua (30 euros).

L’endemà dissabte 12 de setembre (19 h) partit de pretemporada entre el Bàsquet Girona i el Barça B a porta tancada al Palau d’Esports i Congressos entre el Bàsquet Girona de Platja d’Aro, però retransmès en directe pel Canal Esport 3 de Televisió de Catalunya, en el que serà el primer test de l’equip gironí -del que n’és fundador i president el campió de l’NBA Marc Gasol-, abans de la seva estrena en la segona màxima categoria del bàsquet estatal. El mateix dia a mitja tarda (19.30 h) al Passeig Marítim de Platja d’Aro (Cavall Bernat) recital Cançons de la mar: un espectacle que fusiona diferents estils musicals amb un element comú: la mar. De la mà de la soprano Charo Tris i el pianista Cláudio Suzin, es podrà gaudir d’àries d’òpera, fado, havanera, cançó napolitana, swing o bossa-nova amb una narració prèvia en cada interpretació. Una iniciativa de l’Associació Culturejant amb el suport de l’Ajuntament (aforament limitat i inscripció prèvia a les xarxes socials de l’entitat @culturejant).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

LO MÉS POPULAR

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro detenen dos homes per cinc robatoris a interior de vehicles amb inhibidors

Utilitzaven un inhibidor de freqüències per a evitar que els propietaris tanquessin correctament els turismes

Sant Feliu de Guíxols celebra la vuitena edició de la Fira del Conte “Explica’m”

 Aquest 2023 ve carregat de propostes, una vintena, adreçades a tota la família, especialment als més menuts. Serà dels dies 9 a...

Dia Mundial sense Tabac

A Catalunya, 24.335 persones han iniciat tractament farmacològic per deixar de fumar entre el febrer i l'abril d'enguany

Agenda juny 2023 Santa Cristina d’Aro

JUNY Dijous 1 PRIMAVERA A L’ESPAI - Audició final de curs Escola Municipal de Música -...

COMENTARIS